Підпишіться на нас у фейсбук, та дізнавайтесь першими про акції та спеціальні пропозиції!

Комфортна піжама - запорука якісного сну

Давайте  розберемося, що потрібно знати при виборі одягу для сну.

Ось три головні критерії при купівлі:

  • натуральність матеріалу;
  • зручність;
  • вільний крій.

Уві сні в людини відновлюються сили. І дуже важливо, щоб шкіру оточували натуральні, дихаючі матеріали. Одяг не повинен щільно облягати тіло, будь-який дискомфорт відбивається на якості сну. Людина може спати як завгодно - на спині, животі, на боці, розкинувши руки - і завжди їй повинно бути зручно. Тому обирайте одяг для сну вільного крою, з м'яких натуральних тканин, з мінімальною кількістю швів. Залиште для особливих випадків велику кількість жорсткого синтетичного мережива, стрази, штучні матеріали. Боїтеся виглядати непривабливо в очах партнера? Але хто ж змушує вас купувати ситець в квіточку? Можна купити гарну шовкову або сатинову (бавовняну) піжаму, красиву і натуральну. Найпоширенішим матеріалом для пошиття одягу для сну є бавовна. Українські та зарубіжні виробники пропонують купити красиві трикотажні піжами для дорослих і дітей, сорочки, комбінезони натуральних тканин.

Одяг для жінок

Як ми вже говорили вище, найтонші мереживні сорочки краще залишити для особливих випадків. І бюстгальтери теж. Мереживо під вагою тіла буде відбиватися на шкірі, тонкі лямки можуть навіть врізатися, а крім того бюстгальтер може здавлювати груди, порушуючи кровообіг. Найкомфортнішим одягом більшість жінок вважає:

  • короткі шортики і маєчки (для літа);
  • бавовняні сорочки на тонких бретельках (для літа і коли вдома тепло);
  • нічні сорочки на бретелях для літа і з довгим рукавом для зими;
  • Піжами.

Одяг для дітей

Нічого кращого, ніж трикотаж для дітей ще не придумали. Він натуральний, легкий, еластичний, не обмежує рухів, пропускає повітря. Для дівчаток і хлопчиків виробники домашнього текстилю випускають боді, піжами, комплекти з шортиків і майок, нічні сорочки для дівчаток. Якщо жарко, малюки навіть в дитячих садках можуть спати просто в трусиках і маєчках. Але головна умова - одяг має бути з натуральних тканин.

Одяг для чоловіків

У чоловіків вибір одягу для сну не такий великий:

  • вільні шорти і футболка;
  • піжама;
  • майка і труси.

Скажи мені, в чому ти спиш, і я скажу, хто ти

Не варто ставитися до інформації, представленої нижче, надто серйозно, але ж людина вибирає одяг в зв'язку не тільки сезоном, власним смаком, але і з характером. Нічні сорочки обирають романтичні панянки, легкі в спілкуванні, які цінують комфорт. Піжами обирають дівчата, які прагнуть вирватися з рутини і нудьги повсякденного життя, яскраві, неповторні, і навіть трохи вітряні. Вони завжди в центрі уваги, успішні і в кар'єрі і в сімейному житті. У майках і шортах воліють спати надійні й ґрунтовні натури. До себе і оточуючих вони пред'являють підвищені вимоги, тому розчарувань їм не уникнути. Втім, незважаючи на це, у них є абсолютно чіткі і зрозумілий життєвий план і вони твердо стоять на ногах. Якщо дівчина спить в чоловічій футболці або сорочці (особливо якщо не взяла «поносити», а купила спеціально) - значить перед нами навіжена, чарівна, відкрита, товариська і легка в спілкуванні жінка. З чоловіками не менш цікаво. Якщо чоловік спить в піжамі, перед нами - впевнений в собі, чесний і надійний супутник. І вірний, що особливо важливо. Спати в нижній білизні воліють натури, люблять порядок і твердо стоять на ногах. Такі ніколи не забувають річниці та ювілеї, і так само люблять робити подарунки своїм коханим. Якщо чоловік не визнає верх піжами, і змінює її на улюблену футболку, але при цьому залишає піжамні брюки - перед нами консерватор. Багато хто бачить в цьому недолік, але зате більш надійних і практичних супутників життя знайти складно.

24.06.2021