Підпишіться на нас у фейсбук, та дізнавайтесь першими про акції та спеціальні пропозиції!

Як підібрати ідеальну жіночу білизну для свого типу фігури

Кожна жінка унікальна, також унікальні її форми. Тому коли справа доходить до вибору спідньої білизни, «універсального» варіанту не існує. Щоб грамотно підібрати ідеальну білизну жіночу, необхідно враховувати особливості своєї фігури.

Поради щодо вибору спідньої білизни для різних типів фігур

Виділяють такі типи фігур:

  • Пісочний годинник. Власниці цієї фігури мають широкі стегна, плечі приблизно такої ж ширини та тонку талію. Дівчатам з фігурою типу «пісочний годинник» пасуватиме майже будь-який вид спідньої білизни. Однак, щоб підкреслити естетику фігури, вибирайте комплекти з бюстгальтерами-трикутниками й трусами сліпами, які вигідно виділять вигини талії та стегон.

  • Яблуко. Жінки з такою фігурою схильні до повноти в області живота, але водночас мають відносно вузькі стегна й плечі. Їм варто вибирати білизну, здатну візуально звузити талію. Коригувальні труси жіночі та інша білизна з високою талією допоможуть приховати недоліки й підкреслити принади фігури. Що стосується бюстгальтера, найкращим варіантом стануть каркасні моделі без пуш-апу з хорошою підтримкою.

  • Груша (трикутник). Жінкам із широкими стегнами й вузькими плечима необхідно придивитися до білизни, яка привертатиме увагу до верхньої частини тіла. Бюстгальтери з декольте і яскравими візерунками, а також труси бразиліани допоможуть створити баланс між верхньою і нижньою частинами тіла. Крім бразиліан, жінкам із фігурою типу «груша» варто звернути увагу на труси бікіні. 

  • Прямокутник. Жінки з таким типом фігури відрізняються відносно рівними пропорціями тіла без явно вираженої талії. У такому разі необхідно виділити її й створити жіночні пропорції за допомогою білизни. Для цього підійдуть трусики стрінги з високою посадкою, які підкреслять талію. Чудовим варіантом стануть і труси шорти жіночі. Також варто придивитися до бюстгальтерів з ефектом пуш-ап. Вони візуально збільшать груди й створять красиву лінію декольте. 

  • Перевернутий трикутник. Жінкам із фігурою «перевернутий трикутник» варто візуально зменшити об'єм плечей і підкреслити стегна. Для цього підійдуть труси з високою посадкою, які візуально розширюють стегна, і бюстгальтер з м'якими чашками. 

Загальні рекомендації щодо вибору білизни

Розуміння свого типу фігури — один із головних аспектів, який варто врахувати під час вибору жіночої білизни, але не єдиний. Особливу роль також відіграє матеріал. Найкращий вибір — натуральні тканини, які забезпечують комфорт і повітропроникність. 

Але пам'ятайте, що незалежно від того, чи ви є власницею фігури «пісочний годинник», чи «прямокутник» або «груша», ключове значення має ваше самопочуття. Зрештою, вибрана білизна має відповідати вашим вподобанням і унікальним особливостям. Відкрийте для себе розмаїття стилів і фасонів, але не забувайте, що білизна має підходити вам, а не ви —  білизні. Якщо ви почуваєтеся комфортно в бюстгальтері, який рекомендують для інших типів фігури, носіть його сміливо і з задоволенням. Адже найголовніше — ваша впевненість у власній красі.

18.12.2023