Підпишіться на нас у фейсбук, та дізнавайтесь першими про акції та спеціальні пропозиції!

Як правильно підібрати розмір бюстгальтера

Бюстгальтер є необхідним елементом жіночої білизни. Правильно підібрана модель не лише підтримує груди й створює гарний силует, але й забезпечує жінці комфорт. Добре підібрані на певну фігуру й для конкретного типу одягу якісні жіночі бюстгальтери гарантують красу й зручність під час носіння. 

Принципи правильного підбору бюстгальтера 

Вибираючи жіночі ліфчики, необхідно враховувати:

  • Форму грудей. Необхідно правильно визначити форму грудей. Вони можуть бути великими, малими, круглої чи конусоподібної форми, розташовуватися ближче або далі одна від одної. 

  • Знати, під який саме одяг і для якої мети підбираєте бюстгальтер. Існують більш відкриті й закриті моделі, бюстгальтери-топи, спортивні або безшовні ліфчики тощо. 

  • Розмір чашечок й обхват під грудьми. Ці цифри визначають розмір бюстгальтера. Чашки не повинні стирчати або бути замалими, а також мають добре прилягати до грудей. 

  • Довжина, ширина і зручність бретельок. У правильно підібраній білизні спина жінки має бути рівною, не скованою, а бретельки повинні комфортно розташовуватися на плечах, не врізатися і не спадати. 

Основні типи бюстгальтерів 

На повсякдень найчастіше жінки обирають між двома типами бюстгальтера – бюстгальтери закритого та демонстративного крою. Обидва типи підходять під різні види одягу, як повсякденного, так і ділового, та надійно підтримують груди. 

У білизні закритого крою чашечка повністю закриває груди. Вона зручна для власниць великих грудей. Демонстративний тип бюстгальтера найпопулярніший. Його чашечка закриває половину грудей, дозволяючи носити одяг із глибоким декольте. 

Як підібрати бюстгальтер, що підходить саме вам 

Якщо ви плануєте купувати білизну в нашій інтернет-крамниці, то перш ніж замовити ліфчик, важливо визначити ваш розмір. 

Для цього необхідно виміряти сантиметровою стрічкою обхват грудей. Важливо проводити виміри на точках грудей, що найбільше виступають, у зручній білизні без пуш-апу й слідкувати, щоб стрічка розташовувалася строго горизонтально. 

Наступний крок – виміряти об’єм під грудьми. Це розмір так званого поясу бюстгальтера. Для цього краще стати боком до дзеркала, щоб впевнитися, що стрічка не перекошується й щільно прилягає до шкіри. 

Далі треба обчислити різницю між об’ємом грудей та під грудьми. Знаючи цю цифру, знайдіть в інтернеті таблицю, де вказана відповідність між нею та розміром бюстгальтера. Наприклад, різниця 12 сантиметрів відповідає розміру А. 

Де можна придбати якісну білизну за доступною ціною

Інтернет-магазин українського виробника одягу Kosta, що працює на українському ринку вже 28 років, пропонує широкий вибір одягу для жінок, чоловіків і дітей за доступними цінами. Якість матеріалів та пошиття відповідає кращим європейським стандартам і ретельно контролюється. 

У нас ви можете придбати спідню білизну жіночу, чоловічу або дитячу, піжами, зручний та якісний одяг для дому, футболки, спортивні й повсякденні речі. Маємо велику розмірну сітку одягу та білизни. Пропонуємо акційні ціни на певні категорії товарів. Завжди раді новим клієнтам.

23.10.2023